ΑΛΛΑΓΕΣ σε ΥΓΙΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γενικά

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το e-shop της Couronne εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελία σας.

Όροι & Προϋποθέσεις

– Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
– Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του αρχικού προϊόντος.
– Για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής, θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε εγγράφως με σχετικό e-mail στο: hello@couronne.gr
– Εφόσον συμφωνηθεί εγγράφως η αλλαγή, θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
– Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν αναλάβετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και δεν θα προχωρήσουμε στην διαδικασία αλλαγής.
– Αφού γίνει η παραλαβή του προϊόντος προς αλλαγή, θα ελεγχθεί η κατάστασή του και θα ενημερωθείτε εγγράφως για την αποδοχή ή μη της αλλαγής καθώς και για την πιθανή οικονομική διαφορά μεταξύ των προϊόντων που θα γίνει η αλλαγή.
– Εφόσον το προϊόν βρεθεί στην αρχική του κατάσταση και τακτοποιηθεί από πλευράς σας τυχόν οικονομική διαφορά, θα προχωρήσουμε στην αποστολή του νέου προϊόντος με δική σας χρέωση.
– Σε αντίθετη περίπτωση θα σας επιστρέψουμε το προϊόν που μας στείλατε για αλλαγή με δική σας χρέωση.
– Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά, σε tailor-made (κατά παραγγελία) προϊόντα καθώς και στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ σε ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γενικά
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή τους. Παρόλα αυτά, αν διαπιστώσετε οποιοδήποτε ελάττωμα στο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Όροι & Προϋποθέσεις
 Οι αντικαταστάσεις και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές εφόσον το αποδειχθεί πρώτα ότι το προϊόν  είναι ελαττωματικό (περιλαμβάνονται όλα τα προϊόντα της Couronne μηδενός εξαιρουμένου).
– Εφόσον λοιπόν διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που παραλάβατε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως με σχετικό e-mail στο: hello@couronne.gr εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
– Εφόσον σας απαντήσουμε εγγράφως θετικά, θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
– Το κόστος μεταφορικών από εσάς προς την Couronne επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου εμάς εφόσον η αποστολή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις έγγραφες οδηγίες μας.
– Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες μας, δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και δεν θα προχωρήσουμε στην διαδικασία ελέγχου.
– Αφού γίνει η παραλαβή του προϊόντος προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, θα πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος και θα ενημερωθείτε εγγράφως για την αποδοχή ή μη του αιτήματός σας.
– Εφόσον το προϊόν διαπιστωθεί ότι φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα και δεν τίθεται ζήτημα φθοράς λόγω χρήσης κτλ., θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του ή σε επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με την επιθυμία σας (σε περίπτωση αντικατάστασης το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την Couronne).
– Σε αντίθετη περίπτωση (ήτοι εάν δεν αποδειχθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό), θα σας επιστρέψουμε το εν λόγω προϊόν που μας στείλατε με δική σας χρέωση.