ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στους παρακάτω 3 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Εμείς τους ταξινομήσαμε κατά σειρά ευκολίας και ταχύτερης αποστολής:    

  • ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗ (με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα)

Γίνονται δεκτές οι κάρτες VISAMastercardDiners και American express. Προς ενημέρωσή σας, όλες οι συναλλαγές εκτελούνται μέσω της υπηρεσίας e-POS της Eurobank.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Ελλάδα και Κύπρος)

Συμφωνείτε ότι η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει κατά την παραλαβή του δέματος από τη Speedex. Σημειώστε ότι η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται extra (βλ. σχετικό τιμοκατάλογο) .     

  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ EUROBANK
Όροι & Προϋποθέσεις  

1.  Η κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών στον κάτωθι τραπεζικό μας λογαριασμό στην Eurobank, αναγράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο στο οποίο έγινε η παραγγελία.  Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγgελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα από το e-shop.  Σε περίπτωση που καταβάλετε μέρος του οφειλόμενου ποσού, η  παραγγελία σας δεν θα εκτελεστεί και θα παραμείνει εκκρεμής για εύλογο χρονικό διάστημα έως ότου τακτοποιηθεί η οικονομική διαφορά (θα ενημερωθείτε εγγράφως για το ακριβές χρονικό διάστημα που η παραγγελία σας θα παραμείνει  εκκρεμής). 

2. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην Eurobank, σημειώστε ότι τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εσάς. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία σας δεν θα εκτελεστεί και θα παραμείνει εκκρεμής για εύλογο χρονικό διάστημα έως ότου τακτοποιηθεί η οικονομική διαφορά (θα ενημερωθείτε εγγράφως για το ακριβές χρονικό διάστημα που η παραγγελία σας θα παραμείνει  εκκρεμής). 

3.  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας στείλετε άμεσα το αποδεικτικό της συναλλαγής με e-mail στο hello@couronne.gr  ώστε η παραγγελίας σας να εκτελεστεί το συντομότερο δυνατόν.  

Eurobank
IBAN: GR4202600410000060200866420
BIC: ERBKGRAAXXX
Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ