Γίνε Συνεργάτης

Join us

Έχετε φυσικό ή online κατάστημα και θέλετε να συνεργαστούμε; Θα χαρούμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε την προοπτική μιας μεταξύ μας συνεργασίας. Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στα 699 951 2584 ή 693 651 2018 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    Σχετικά με εμάς

    Η Couronne γεννήθηκε στην πόλη που λατρεύει τη μόδα, το στυλ και φυσικά τις γυναίκες. Η δημιουργός της ζει στη Θεσσαλονίκη και αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια, τον ήλιο και τη θάλασσα. Τα premium κοσμήματά μας είναι γνωστά για την απαράμιλλη αισθητική, την εξαιρετική ποιότητα, τα υποαλλεργικά υλικά και τις ανταγωνιστικές τιμές τους. Πέραν των όμως κοσμημάτων, η συλλογή της Couronne περιλαμβάνει επίσης διάφορα αξεσουάρ μόδας (π.χ. eyewear chains, τσάντες, πορτοφόλια, μπιζουτιέρες, phone straps κ.α.). Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε 130+ σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο, μέσα από ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών. 

    verified

    Authorized Resellers

    Βλέπουμε τους συνεργάτες μας ως Brand Ambassadors και επενδύουμε σε μια αμφίδρομη και ανταποδοτική σχέση εμπιστοσύνης, προσφέροντας μια παλέτα καινοτόμων υπηρεσιών, προνομίων και εργαλείων προώθησης. Έτσι, τους εξασφαλίζουμε διαρκή ενημέρωση, επικοινωνία και υποστήριξη με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας των συνεργατών μας.